Tripple Track ApS

– alt indenfor tracking!

Tripple Track ApS er en fremsynet teknologi virksomhed, der udvikler og markedsfører nogle af markedets bedste produkter inden for overvågnings-, genfindings- og flådestyringsudstyr samt overfaldsalarmer.

Det er vores mål at være branchens bedste på området, og derigennem den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder, som er:

Privatpersoner, der ønsker at sikre sig mod tyveri af deres værdier – biler, motorcykler, både, campingvogne m.v. – eller som ønsker at sikre sig selv i fritiden ved udøvelse af fx ekstrem sport. Også private der har behov for elektronisk kørebog med mulighed for at udskrive direkte eller overføre til regneark format, har gavn af vore GPS trackere.

Virksomheder, der ønsker at sikre sig mod tyveri af køretøjer, maskiner og udstyr, og virksomheder, der vil sikre medarbejdere som arbejder alene i udsatte jobs, eller virksomheder, der ønsker at effektivisere deres forretning via vores ekspertise inden for flådestyring og elektronisk kørebog.

Institutioner, der ønsker at sikre ældre, gangbesværede medborgere eller personer med psykiske lidelser eller demens med nød-alarmudstyr, der skaber et trygt, frit og værdigt liv, hvor hjælpen aldrig er længere væk end et tryk på en knap.

Tripple Track er medlem af Sikkerhedsbranchens brancheforening. Vore produkter lever op til forsikringsbranchens krav til sporingsudstyr, og foruden de fleste større forsikringsselskaber samarbejder vi med bl.a. politi, myndigheder og værditransportselskaber.

Anvendelsesområder

Tripple Tracks produkter er fremstillet med henblik på overvågning og sporing af gods, biler eller andre objekter. Enhederne kan sende en alarm ved ukorrekt anvendelse af det objekt, hvori enheden er placeret, f.eks. hvis objektet befinder sig udenfor et nærmere defineret arbejdsområde eller bevæger sig, når man ikke ønsker det.

Disse funktioner kan bruges eksempelvis til at følge transport af gods eller ved brug af maskiner, der er defineret til at arbejde på en bestemt byggeplads eller lignende.

Hvorfor bør du vælge Trippletrack?

TrippleTrack tilbyder den komplette løsning for dig, om så behovet er til privaten eller til firmaet.

SIM kort er præ-installeret i alle GPS enheder.
Forbindelse i udland (roaming).
Data & SMS trafik.
Op til 50 individuelle zonealamer (GeoFences).
Døgnbemandet alarmcentral.
Webkonto.
Sporings App til iPhone & Android.
Support hotline.
Montering/Afmontering, når det passer dig – inkluderet i prisen.
(Serviceydelser afhænger af abonnementstype).

Se vores fulde produkt katalog her.

Tryghed - Trippletrack: