Batteri GPS Tracker

Behov for en GPS-Tracker, som ikke kræver at være sat til strøm?

Så har vi løsningen til dig – hos Trippletrack tilbyder vi kompletløsninger for tyverisikring. Samt får du adgang til at se hvor dine tracker er/har været.

Vores Batteri GPS-trackere kommer i forskellige størrelser, også i størrelsen af batteriet. De bliver brugt til vidt forskellige ting, eksempelvis er TK-serien perfekt til lange rejser.
Vi har også persontrackere såsom PT120. 
Derudover har vi også den smarte TAT100, som er en nem lille tracker der løser de fleste mindre opgaver – et godt eksempel er ved brug af trailere.

Med en kompletløsning behøver du ikke bekymre dig, vi klargøre det hele og kommer ud til dig når du har tid for, at montere GPS-trackeren for dig.

Vi tilbyder den komplette løsning til dig, om så det er i privaten eller erhvervet.

Alt er sat op fra vores side af, så det eneste du skal bekymre dig om er hvor og hvornår vi skal montere GPS-trackeren for dig.

Med Trippletracks smarte kørebog får du en fuldautomatisk hvor du altid har alle informationer samlet ét sted.

Brug kørebogen som dokumentation til skat og overfor kunder – vores kørebogsløsning lever selvfølgeligt op til SKATs krav for kørselsregnskab og kilometergodtgørelse.

En komplet oversigt over samtlige køretøjer i din flåde, fuld historik over køretøjerne, GeoFence zone alarmer, individuel opsætning af hvert køretøj og meget mere.

Med Trippletracks flådestyring er der penge at spare!

Klar til en GPS løsning?

Udfyld et par oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Så kan vi sammen finde ud af, hvilken type løsning du har behov for – og så sørger Trippletrack for resten.