Flytbare GPS Tracker

På tide at få en GPS-Tracker på din privatbil eller firmabiler?

Så har vi løsningen til dig – hos Trippletrack tilbyder vi kompletløsninger for tyverisikring. Samt får du adgang til at se hvor dine køretøjer har været.

Vores flytbare GPS-trackere inkludere batteri GPS-trackerne PT120, TAT100 og TK-serien. Blandt sortimentet finder man også TT001, som tilkobles OBD stikket i bilen. Derudover har vi TT100, en tracker som ligner en ordinær oplader til cigaretstikket i bilen. Den virker desuden også som oplader.

Med en kompletløsning behøver du ikke bekymre dig, vi klargøre det hele og kommer ud til dig når du har tid for, at montere GPS-trackeren for dig.

Vi tilbyder den komplette løsning til dig, om så det er i privaten eller erhvervet.

Alt er sat op fra vores side af, så det eneste du skal bekymre dig om er hvor og hvornår vi skal montere GPS-trackeren for dig.

Med Trippletracks smarte kørebog får du en fuldautomatisk hvor du altid har alle informationer samlet ét sted.

Brug kørebogen som dokumentation til skat og overfor kunder – vores kørebogsløsning lever selvfølgeligt op til SKATs krav for kørselsregnskab og kilometergodtgørelse.

En komplet oversigt over samtlige køretøjer i din flåde, fuld historik over køretøjerne, GeoFence zone alarmer, individuel opsætning af hvert køretøj og meget mere.

Med Trippletracks flådestyring er der penge at spare!

Klar til en GPS løsning?

Udfyld et par oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Så kan vi sammen finde ud af, hvilken type løsning du har behov for – og så sørger Trippletrack for resten.