PT120

Denne tracker er ment til at holde dig og/eller dine nærmeste sikre.
Det er en diskret personlig tracker som kan passe i lommen og nemt passe i en nøglering.

PT120 har 2 knapper og oplades med en opladningsstation så det er nemt.
Holder du knappen på siden inde ringer du til et associeret nummer, som du selv vælger og der kan derfra være en tosidet samtale igennem GPS-trackeren, ligesom man ville igennem en mobiltelefon.

Holder man derimod SOS knappen nede, skriver GPS-trackeren først en besked og ringer derefter til 5 associeret numre i rækkefølge af hvad man har valgt.

Beskeden vil alarmere de 5 numre at der er behov for hjælp, derudover vil beskeden indeholde informationer såsom: Dato, Tid, Hastighed, Batteri niveau, og vigtigst af alt et link til Google Maps som viser den præcise lokation af hvor GPS-trackeren befinder sig.

Vi tilbyder den komplette løsning til dig, om så det er i privaten eller erhvervet.

Alt er sat op fra vores side af, så det eneste du skal bekymre dig om er hvor og hvornår vi skal montere GPS-trackeren for dig.

Med Trippletracks smarte kørebog får du en fuldautomatisk hvor du altid har alle informationer samlet ét sted.

Brug kørebogen som dokumentation til skat og overfor kunder – vores kørebogsløsning lever selvfølgeligt op til SKATs krav for kørselsregnskab og kilometergodtgørelse.

En komplet oversigt over samtlige køretøjer i din flåde, fuld historik over køretøjerne, GeoFence zone alarmer, individuel opsætning af hvert køretøj og meget mere.

Med Trippletracks flådestyring er der penge at spare!

Klar til en GPS løsning?

Udfyld et par oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Så kan vi sammen finde ud af, hvilken type løsning du har behov for – og så sørger Trippletrack for resten.